+38 044 361-98-48

Запіканка

33
50 гр

Для приготування Запіканки береться чималий глиняний горщик, в який складаються сухі груші, яблука, вишні, сливи, родзинки. Заливається це все не дуже міцною тридцятиградусною горілкою. За смаком додається невелика кількість липового меду та трішечки стручкового перцю. Горщик  закривається кришкою, яку щільно заліплюють гречаним тістом. Потім горщик ставиться на 12 годин до гарячої печі. Після чого його виймають та дають прочахнути. Коли горщик із Запіканкою зовсім прохолоне, тоді його відкривають та зливають духмяну хмільну рідину до штофа чи барила. В такому вигляді й подають до столу.

Наша адреса: вулиця Михайла Донця, 2, Київ

Панорами