+38 044 361-98-48

Борщ з квасолею і білими грибами

74
300 гр

Давня українська страва. Квасолю відварювали заздалегідь. Із сухих грибів варили бульйон, додавши сіль і духмяний перець.  Відварені гриби виймали і сікли. Картоплю різали на шматочки і кидали в юшку. Готували засмажку: терли на тертушці буряк, моркву, покришену цибульку тушкували з олією і томатним соком. Коли картопля була готова, додавали засмажку, квасолю і гриби. Доводили борщ до  кипіння, додавали січену  капусту, зменшували вогонь і проварювали 10-15 хв. Дрібнили часник, засмачували страву і давали настоятись 10 хв. Притрушували свіжою зеленню і подавали на стіл.

Наша адреса: вулиця Михайла Донця, 2, Київ

Панорами