+38 044 361-98-48

Горохова юшка з грибними вушками

57
300 гр

Давня українська страва. Попередньо замочений горох варили доти, поки він не почне розварюватися. Солили і перчили. Додавали порізане дрібною соломкою й злегка підсмажене коріння пастернаку і петрушки та варили до готовності. Розмочені сушені гриби проварювали у невеликій кількості підсоленої води, різали і смажили з цибулею на олії. Знявши з вогню юшку, цідили горох разом з овочами і товкли до однорідної маси, щоб нагадувало густу сметану. Потім вливали юшку і додавали гриби. Смажили на олії цибулину, додавали її в юшку і доводили все до кипіння. Горохову юшку подавали гарячою.

Наша адреса: вулиця Михайла Донця, 2, Київ

Панорами