+38 044 361-98-48

М’ясо підсвинка на ринці

406
500 гр

Приготовлене за давнім Середньовічним рецептом м’ясо з журавлиновою підливою. Його здебільшого у свята вживала українська шляхта та козацька старшина. Свіже м’ясо кабана ретельно промивалось. Натиралось сіллю з перцем та нашпиговувалось часником. Розігрівали на сковороді смалець, м’ясо смажили з усіх боків. Доливали у сковороду трохи підсоленої води і ставили в піч. Таким чином, м`ясо тушкувалось до утворення золотистої шкуринки. Перемішуючи м`ясо, його поливали соком, що виділявся з м’яса, при цьому весь час додаючи гарячу воду, щоб сковорода не залишалася сухою. У підливу, в якій тушкувалося м’ясо, додавали журавлиновий відвар, підсолоджували гречаним чи липовим медом. Підливу (соус) подавали разом із духм`яним м`ясом, попередньо посипавши його зеленню.

Наша адреса: вулиця Михайла Донця, 2, Київ

Панорами